Julebord

Stort klassisk julebord

Koldtbord: Røkelaks og eggerøre, kalkun og waldorfsalat, lammerull, wraps med juleskinke, spekemat, potetsalat, majones, loff, brød og smør. Varm-mat: Ribbe, pinnekjøtt og vossakorv Rødkål og kålrabistappe. Julesaus og kokte poteter.

Kr 460,- 

Mulige tillegg til stort klassisk julebord:

Medisterkaker og medisterpølser, kr 50.- 

Dessert: Riskrem med jordbærsaus eller karamellpudding, kr 65.-

 

Varm julebuffét

Ribbe, pinnekjøtt og vossakorv. Rødkål og kålrabistappe. Julesaus og kokte poteter.

Kr 375,- 

Mulige tillegg til varm julebuffét:

Medisterkaker og medisterpølser, kr 50,- 

Dessert: Riskrem med jordbærsaus eller karamellpudding, kr 65,- 

 

Lutefisk - 900 gr

Ertestuing, bacon, brunost og sirup. Sennepssaus og kokte poteter.

Kr 425,-

Julelunsj-tallerken

Ribbe med rødkål(varm), lammerull med rødbeter og sylteagurk, majones, wraps med juleskinke, røkelaks og eggerøre, kalkun og waldorfsalat, ost, salat og dressing, brød og smør

Kr 235,- 

 

Jule-koldtbord

Røkelaks og eggerøre, kalkun og Waldorfsalat, lammerull, majones, skinkerull med salat og søt sennep, potetsalat, majones og remulade, loff, brød og smør

Kr 275,-  

Jule-tapas

Tempura-reker, kyllingspyd satay, glasert svinenakke, spekemat, bacondadler, middelhavssalat med pasta, Sjokoladebakst med jordbærsaus, ciabatta og smør.

Kr 335,-