Kontakt - Bestilling - Levering

Grillo Catering AS

Adresse: Sigerfjordveien 376, 8400 Sortland
Hjemmesider: www.grillo.no og www.sushiexpressen.no  
Organisasjonsnummer: 997 077 903


Bestilling

Vi har kontortid mellom kl 10.00-17.00 på hverdager. Henvendelser utenom dette kan gjøres på e-post eller Facebook Messenger. 

Om ikke annet er avtalt med oss, har vi en minstebestilling på 15 porsjoner. For Sushiexpressen gjelder egne betingelser.

Telefon: 76123861 

E-post: post@grillo.no


Levering

For levering tar vi betalt kr 22.- pr kilometer fra oss til leveringsadressen. Pris er ink. mva.

Fast pris på kr 500.- kommer i tillegg for bestillinger søndager og helligdager.

Vi ankommer adressen til avtalt tid. Skulle vi likevel bli forsinket mer enn 15 minutter, tar vi kontakt på telefonnummeret som er oppgitt i bestillingen. Maten kan også hentes hos oss om du ønsker det. Maten leveres "på døra" av våre sjåfører. Det vil si at med mindre annet er avtalt, er vi ikke behjelpelig med å pakke ut eller sette frem maten. Dette skyldes at leveringen får en høyere mva.-sats ved slike tjenester, som vi da må hente inn med en høyere pris.  


Priser

Alle priser er oppgitt pr. couvert og inkluderer 15 % mva(levering og kokketillegg har 25% mva). Ved arrangementer over 50 personer, ønsker vi å gi særskilt tilbud!


Betaling

Privatkunder: Forhåndsbetaling via Vipps eller oppgjør ved levering. Betalingsterminal kan medbringes(tar ikke kredittkort).

Bedriftskunder: Fakturering etter avtale med 5 dagers forfall fra leveringsdato.

Vi forbeholder oss retten til å be om forhåndsbetaling når vi finner det nødvendig.


Utstyr

Kunden må returnere alt utstyr/emballasje rengjort innen 3 dager til vårt anlegg i Sigerfjordveien 376, eller til Sushiexpressen ved oppmøte. Se oversikt over stoppested/tid her: www.sushiexpressen.no/sushi/drivingroute. Utstyr/kasser/emballasje som ikke returneres vil bli etterfakturert. 
Om ønskelig, kan vi hente utstyret/emballasjen mot tilsvarende bringegebyr eller minimum kr 500,-

Utleie

Når behovet først er der, så er det lettvint å kunne forholde seg til én leverandør på det meste. Vi har dekketøy, glass, stoltrekk, duker, varmeplater, grill og grillutstyr, teltvarmere og noe lydteknisk utstyr til leie. 

Leid utstyr må leveres tilbake i den stand det ble levert, det vil si rengjort og helt. Eventuell skade eller tap av utstyr belastes med 4 x leiekostnad.

Ris og ros

Din tilbakemelding er viktig for oss. Send oss gjerne en mail og fortell oss om din erfaring med Grillo Catering. På forhånd takk!