Bufféter
Grillo's klassiske Koldtbord(Bestselger)
Bestilling min. 15 personer, couvertpris kr 235,-
Røkelaks med eggerøre
Lettrøkt skinke med smakfull potetsalat
Roastbeef med timianremulade og løk
Marinert kalkunbryst med Grillo's Waldorfsalat
Spekemat-anretning med rømme og flatbrød
Frisk grønn salat og dressing
Nybakt loff og grovbrød
Smør
Varmretter til koldtbord:
Biff Stroganoff gryte med ris, kr 55,-
Lammegryte "Provencale" med ris, kr 65,-
Elg-gryte med ris eller potetstappe, kr 75,-
Fiskesuppe, klassisk kremet, kr 30,-
Hjemmelagede karbonader, ertestuing og løk, kr 30,-
TACO-buffet
Tortilla, tacoskjell & nachos
Isbergsalat, mais, løk, tomat & agurk
Jalapeno, rømme & revet ost
Taco-kjøttsaus
minimum 10 pers
Pris pr couvert kr 165,-
Spekemat-buffet
Spekeskinke, Fenalår & Morrpølse
Eggerøre, potetsalat & rømme
Loff, flatbrød & smør
minimum 10 pers
Pris pr couvert kr 175.-
Gryteretter
Biff Stroganoff
Renskåret oksekjøtt i tomatisert saus med løk og paprika, servert med ris, salat, dressing, brød/loff og smør.
Pris pr couvert
Kr 175,-
Lammegryte Provencale(Bestselger)
Marinert lammekjøtt i provencale-saus, med aubergine, sopp og tomat. Ris, brød/loff og smør følger med.
Pris pr couvert
Kr 195,-
Hval-gryte
Prima hvalkjøtt i kremet suppe med eienbær, sopp og løk. Serveres med brokkoli, tyttebær og potetstappe
Pris pr couvert
Kr 195,-
Orientalsk gryte
Renskåret svinekjøtt m/løk, paprika, ananas i velsmakende mild karrysaus, servert med ris, salat , dressing, brød/loff og smør.
Pris pr couvert
Kr 165,-
Elg-gryte
Renskåret elgkjøtt med champignon og løk i myk fløtesaus, servert med tyttebær, loff, smør samt ris eller poteter
Pris pr couvert
Kr 215,-
Finnebiff
Skavet rensdyrkjøtt med smaksrik rømmesaus, servert med rosenkål, poteter eller ris, tyttebær
Pris pr couvert
Kr 195,-
Grillo's Bacalao(Bestselger)
En av våre bestselgere! Serveres med nybakt loff/brød og smør
Pris pr couvert
Kr 195,-
Saltkjøttlapskaus
(0,60 kg pr pers) m/flatbrød
Pris pr couvert
Kr 115,-
Lasagne
Bechamel saus, bolognese og pasta, toppet med parmesan. Salat og dressing, loff og smør
Pris pr couvert
Kr 155,-
Risengrynsgrøt
(5 dl pr pers)
Pris pr couvert
Kr 85,-
Rømmegrøt m/spekemat
(5 dl. pr. pers)
Pris pr couvert
Kr 130,-
Helstekt selskapsmat
Helstekt indrefilet av okse
Løkringer og brokkoli, pepper- eller bearnaisesaus og fløtegratinerte poteter
Pris pr couvert
Kr 285,-
Helstekt rensdyrfilet
Baconsurret rosenkål, soppstuing og tyttebær, fløtesaus og kokte poteter
Pris pr couvert
Kr 325,-
Helstekt hjortefilet
Portobelloragout og rødløkskompott, morkelkremsaus og potetpuré med trøffel
Pris pr couvert
Kr 325,-
Krydderspekket Svinenakke(Bestselger)
Østerssopp og glasert rødkål, potetstappe med trøffel og portvin/timian-saus
Pris pr couvert
Kr 195,-
Helstekt lammecarré
Vårgulrøtter og ratatouille, Annapoteter og estragonsjy
Pris pr couvert
kr. 295,-
Hvitløksspekket, helstekt lammelår(Bestselger)
Brokkoli og gulrøtter, lammesjysaus og kokte poteter.
Pris pr couvert
Kr 235,-
Fløtegratinerte poteter
Pris pr porsj
Kr 35,-